Others
Introduce Our Others.
PRODUCT 1
한국 연근해에서 조업되는 각종 제철 어류 (고등어, 전갱이, 삼치, 방어, 갈치)를 부산 및 구룡포 경매시장에서 낙찰받고 냉동 작업하여 해외시장으로 수출하고 있습니다.
- 주요수출지역
- 미국, 일본, 베트남, 중국 등
- 제품형태
- Whole round , Dressed, Cut
- 10 or 20kg carton
We purchase seasonal fish caught in the Korean coastal waters (such as Pacific mackerel, Spanish mackerel, Horse mackerel, yellowtail, and ribbonfish) through auctions at Busan and Guryongpo markets, process them by freezing, and export them to overseas with client standard package
- Main Export Region
- United States, Japan, Vietnam, China.
PRODUCT 2
베트남, 태국, 인도, 중국, 아르헨티나 및 남미 지역에서 양식 및 자연 체취한 새우를 가공하여 국내에 유통하며 제3국가 공장에 위탁 가공하여 해외 수출하고 있습니다. 주요 새우제품으로는 흰다리 새우, 줄무니 블랙타이거 새우, 홍새우등이며 새우를 이용한 각종 가공식품도 함께 생산합니다.
- 주요수출지역
- 미국, 유럽, 중동 국가 등
- 제품형태
- HOSO, HLSO, PUD, PND, CPTO
- BREADED SHRIMP
We process shrimp farmed or naturally harvested in Vietnam, Thailand, India, China, Argentina, and South American regions for domestic distribution and outsource processing to third-country factories for export. Our main shrimp products include Vanammei shrimp, black tiger shrimp, and red shrimp, along with various shrimp-based processed foods.
- Main Export Region
- United States, EU countries and Middle east Asia.
PRODUCT 3
한국 원양배에서 조업하는 날개다랑어, 기름치 제품을 한국 생산공장에서 로인 및 기타 바이어 요청에 맞는 형태로 재가공하여 수출하고 있습니다. 또 국내 남해와 제주도 인근에서 통발로 조업한 장어를 필렛으로 가공하여 수출하고 있습니다.
- 주요수출지역
- 미국, 일본, 중국 및 국내 유통업체
- 제품형태
- SANDWICH (LEG MEAT 30% + BODY MEAT 70%)
- CRAB SHELL, COCKTAIL CLAW, BODY MEAT, LEG MEAT, BROKEN LEG MEAT
We purchase seasonal fish caught in the Korean coastal waters (such as Pacific mackerel, Spanish mackerel, Horse mackerel, yellowtail, and ribbonfish) through auctions at Busan and Guryongpo markets, process them by freezing, and export them to overseas with client standard package
- Main Export Region
- United States, Japan, China, Domestic market