Snow Crab Meat

Introduce Our Snow Crab Meat.
한국산 홍게는 수심이 깊은 500미터 이상되는 심해에서 조업되며, 어획 틀을 이용하여 어획합니다.
울릉도 인근과 지역에서 금어기 (6-8월)을 제외한 연중 조업됩니다.
홍게는 키토산과 키틴글루타민산등이 풍부하여 콜레스트롤 수치 저하 및 음기를 기르고 열을 내리며 NK 면역세포 형성에 도움을 준다.
대게 보다 단맛이 강하며, 깊은 바다에 살기 때문에 껍질 속의 살은 대게보다는 적은 편이다.
- 주요수출지역
- 미국, 일본, 벨기에, 프랑스, 중국 등
- 제품형태
- SANDWICH (LEG MEAT 30% + BODY MEAT 70%)
- CRAB SHELL, COCKTAIL CLAW, BODY MEAT, LEG MEAT, BROKEN LEG MEAT
Korean Red Crabs are harvested from depths exceeding 500 meters in the deep-sea waters off the coast of Ulleungdo Island, using specialized fishing traps. These crabs are available year-round, excluding the closed season from June to August.
Rich in chitosan, chitin, and glutamic acid, Korean Red Crabs are known for their health benefits. They help lower cholesterol levels, promote the production of vital energy, reduce heat in the body, and support the formation of NK (Natural Killer) immune cells.
- Main Export Region
- United States, Japan, Belgium, France, China, and more.
- Product Type
- SANDWICH (LEG MEAT 30% + BODY MEAT 70%)
- CRAB SHELL, COCKTAIL CLAW, BODY MEAT, LEG MEAT, BROKEN LEG MEAT